Yoga op het strand


Yogalessen
Op aanvraag kunnen we een yogales op het strand organiseren. Onder onze prachtige stertent krijg je een uur lang les in yoga, waarbij je door middel van verschillende lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama’s) je lichaam en geest weer helemaal in balans brengt.

Het strand leent zich uitstekend voor yoga. Het geluid van de zee, de wind door je haren en het zand onder je voeten zorgen ervoor dat je geest al heel snel tot rust komt. Hierdoor haal je extra veel profijt uit de asana’s en zul je je in de loop van de dag heerlijk ontspannen blijven voelen.

Om ervoor te zorgen dat je je lekker op jezelf kan focussen sluiten we de tent vanuit alle zijdes af, zodat er niemand bij ons naar binnen kan kijken.

Yogales op aanvraag
Wil je graag met je eigen vriendengroep of team een les boeken, dan is dat altijd mogelijk. Tot 20 personen verzorgen we een les die helemaal naar jullie wensen is afgestemd. Kom je met meer dan 10 personen dan bieden we ook nog eens een speciaal tarief. Neem voor meer informatie even contact met ons op, dan nemen we alles even rustig met je door.

Informatie yogalessen

Prijs:
12,- per persoon

Wanneer:
Wanneer je maar wilt. Je kunt op ieder gewenste tijd een yogales aanvragen met je eigen groepje.

Combineren:
Wil je er gelijk een dagje uit van maken? Combineer een yogales met een van onze andere leuke activiteiten!