Workshop

Workshops voor iedereen!

Gerelateerde afbeelding

De natuur in!

Op aanvraag verzorgt Surfschool Castricum verschillende workshops in de natuur. Je kunt denken aan yoga, meditatiewandelingen, wandelcoaching, Detox Your Mind-workshops, meditatiesessies, yoga nidra, diepe ontspanning, combinatie workshops, etc. in de prachtige stille Castricumse duinen of op het strand. Er kan hierbij gewerkt worden aan een bepaald thema of je kunt ervoor kiezen je te laten verrassen. De workshop kan op maat gemaakt worden met aandacht voor de wensen en mogelijkheden van de deelnemers.

Er kan ook een workshopreeks of programma op maat georganiseerd worden.

Yogalessen op aanvraag

Op aanvraag kan Surfschool Castricum een les of een programma organiseren voor een besloten groep. Hierbij kun je denken aan yogalessen in de natuur met bedrijven, teams, uitjes, vrijgezellenfeestjes, evenementen of gewoon een yogales of lessenreeks met je vrienden, familie of club, in de prachtige Castricumse duinen of op het strand. Een yogales duurt meestal een uur of vijf kwartier. Heb je een eigen idee of wil je sparren, neem vooral contact met ons op om je ideeën door te spreken of samen te onderzoeken hoe we ze vorm kunnen geven.

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen, de duur van de les, het tijdstip en de locatie.

De yogales duurt 60 tot 75 minuten en is echt een cadeautje voor jezelf. In die tijd wordt je begeleid met een reeks houdingen, asana’s. In de yogales beoefenen we een paar ademtechnieken (pranayama’s), gevolgd door een reeks lichaamshoudingen (asana’s) afgewisseld met ontspannende liggende posities (shavasana’s). De les wordt afgesloten met heerlijke eindontspanning die je de rest van de week lekker mee kunt nemen. Je zult je verfrist en helder opgeladen voelen. Yoga verbindt het lichaam en geest en de connectie met je inner zelf. Tijdens de les observeer je aandachtig en met ogen dicht wat er in het lichaam gebeurt. Zo word je je bewust van je eigen mogelijkheden en beperkingen. Door middel van het focussen op de ademhaling zul je ruimte ervaren en leer je bepaalde spanningen en spieren los te laten. Al gauw zul je merken dat je veel langer in een houding kunt blijven staan en dat je veel meer in je hebt, dan je gedacht zou hebben!

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, gras, boom, wolk, buiten en natuur

Yoga is niet alleen heel lekker, fijn en rustgevend… Het beoefenen van Yoga brengt ook nog eens eindeloos veel gezondheidsvoordelen met zicht mee! Deze voordelen kunnen ervoor zorgen dat je je niet alleen in de les, maar ook in het dagelijks leven beter, fitter, rustiger en zelfverzekerder voelt! Hieronder zie je een paar van de vele gezondheidsvoordelen van Hatha Yoga.

Prijzen Workshops

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen, de duur van de les, het tijdstip en de locatie.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Afbeeldingsresultaat voor wandelcoaching

Wil je er gelijk een dagje uit van maken? Combineer een workshop met een superleuke surf– of SUP-sessie!

Prijzen Yoga

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen, de duur van de les, het tijdstip en de locatie.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Gerelateerde afbeelding

Combineer een fijne yogales met een superleuke surf– of SUP-sessie!