Het ultieme vrijgezellenfeest!

Op zoek naar een dag vol plezier waarin je samen met je vrienden en de vrijgezel helemaal los kunt gaan? Top, dan is er niets beter dan het water op te gaan voor een te gekke surfsessie! De hilariteit begint vaak al bij het aantrekken van de wetsuits (en evt. een grappig kostuum), waar na de eerste grappen over elkaars contouren de toon is gezet. Hierna is het tijd voor de vrijgezel om op de golf het eerste voorbeeld te geven voor het opstaan op de surfplank. Gaat hij met alle ogen op hem gericht voor eeuwige roem of wordt hij voor altijd herinnerd aan die klungelige wipe-out? Wat het ook mag zijn, hierna is voor iedereen het startsein gegeven om zichzelf van zijn beste kant te laten zien. Peddelen, opstaan, meters ver surfen op de golfen, vallen en op naar de volgende poging! We garanderen je dat jullie aan het eind van de sessie helemaal gesloopt zijn ;-)…

Een welverdiende afsluiter

Dat komt goed uit, want er is niets beter dan na hard te hebben gewerkt voldaan op het terras neer te kunnen ploffen met een biertje en een goeie maaltijd. Onze fijne vrienden van strandpaviljoen Deining serveren jullie de lekkerste gerechten om vol nieuwe energie op te gaan voor het beruchte avondprogramma. Heb je speciale wensen of wil je aansluitend aan de les een tafel reserveren? Laat het ons weten en we regelen alles tot in de puntjes voor je!

Strak in pak

Wil je de vrijgezel nog wat beter laten opvallen? We hebben een aantal prachtige en hilarische kostuums voor hem klaarliggen!

Tarieven vrijgezellenfeest

€ 20,- p.p. bij 16 of meer personen
€ 22,50 p.p. bij 8 – 15 personen
€ 25,- p.p. bij 3 – 7 personen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de komende activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.