Surffeestje

Iedereen wenst zijn kind een verjaardagspartijtje om nooit meer te vergeten… En wij weten precies hoe we daarvoor moeten zorgen! Sinds 2007 organiseren we te gekke surfparty’s waarbij we kids jaar in jaar uit een fantastische ervaring bezorgen.

Na de leuke uitleg over het surfen en de veiligheid, krijgen alle kids een wetsuit aan en zijn ze na een korte oefensessie op het droge klaar om de golven te trotseren. Met behulp van de instructeur(s) zullen alle kids hun eerste golven pakken, waarna iedereen in de loop van de les steeds handiger wordt en het uiteindelijk vaak helemaal zelf kan! Na een les vol plezier, hard oefenen en heel veel lachen is het tijd om naar de kant te gaan voor een coole surffoto met de hele groep zodat het feestje nooit meer vergeten zal worden. Eenmaal omgekleed krijgt de jarige van ons een toffe goodiebag en kan de middag in feestelijke stijl worden afgesloten met een Surfhap naar keuze (zie rechts) bij strandpaviljoen Deining.

Prijzen kinderfeestje

Surfles
Tot en met 6 kinderen is het basisbedrag € 100,- voor een surffeestje van 1,5 uur met tenminste één instructeur, wetsuits, surfboards (evt. bodyboards) en een leuke goodiebag voor de jarige. Voor ieder kind dat erbij komt wordt €17,50 gerekend.


Surfhappen voor na het surfen (optioneel)

  • Patat met mayonaise en limo
  • Kindertosti met limo
  • Patat met mayonaise, snack en limo