Surffeestje


Iedereen wenst zijn kind een verjaardagspartijtje om nooit meer te vergeten. En wij weten precies hoe we daarvoor moeten zorgen! Jaar in jaar uit organiseren we super leuke surfparty’s waarbij we kids een fantastische ervaring bezorgen.

Hoe ziet de les er uit?

In een leuke theorieles krijgen de kids uitleg over het surfen, veiligheid en de techniek. Hierna trekken we de wetsuits aan en is het tijd voor het echte werk: surfen! Met behulp van de instructeur pakken alle kids hun eerste golven en kunnen ze een uur lang helemaal los gaan.

Na een les vol plezier en heel veel lachen is het tijd om naar de kant te gaan voor een coole surffoto zodat het feestje nooit meer vergeten zal worden. Eenmaal omgekleed krijgt de jarige van ons eens toffe goodiebag en kunnen de kids voldaan weer naar huis.

Gaat de les bij alle weersomstandigheden door?

Het weer speelt in Nederland altijd een grote rol. Gelukkig gaan onze feestjes bijna altijd door! Zijn de golven te hoog om te surfen, dan gaan we met de kids bodyboarden. Indien er (bijna) geen golven zijn dan hebben we een alternatief waterprogramma met leuke surf gerelateerde oefeningen en spellen, ook helemaal te gek!

Wordt er storm of onweer voorspeld? Dan nemen we tijdig contact op om te kijken naar een alternatieve datum.


Info en prijzen

 • Tijdsduur

  1,5 uur

 • Leeftijd

  Voor 7 tot en met 15 jaar

 • Zwemervaring

  A & B diploma

 • Prijs

  • €120,- voor 6 kids
  • €22,50 per extra kind

Eten na afloop

Wil je de dag feestelijk afsluiten met een frietje, dan kun je na de les lekker aanschuiven bij onze buren van Deining. Hier is meestal voldoende plek beschikbaar, wil je echter zeker zijn van een plekje reserveer dan voor de les even een tafel bij het personeel.