Huren bij Surfschool Castricum

Heb je geen les meer nodig en wil je lekker komen surfen, suppen of bodyboarden wanneer jij dat wilt? Dan ben je altijd welkom om materiaal bij ons te huren!

Materiaal van de beste kwaliteit

Als surfers weten we maar al te goed hoeveel plezier je kan hebben van goed materiaal. Om deze reden maakt Surfschool Castricum alleen gebruik van brands met de hoogste kwaliteit, wat jou tijd in het water gegarandeerd ten goede zal komen. Met onze ruime voorraad en grote hoeveelheid variatie in maten is er altijd voor ieder wat wils.

Omdat veiligheid bij ons altijd op nummer 1 staat maken we enkel gebruik van softboard. Daarnaast hebben we naast wetsuits ook boots, handschoenen en caps ter beschikking zodat jij ook in het voorjaar, najaar en gedurende de winter gewoon bij ons terecht kunt.

Openingstijden

Onze openingstijden hangen grotendeels af van het weer, de condities en van onze groepen af.

Als het droog is en er zijn golven dan kun je gewoon onze standaard openingstijden op Google aanhouden, deze worden regelmatig bijgewerkt. Regent of stormt het, dan zijn we waarschijnlijk minder lang op het strand. In dit geval is het handig als je voorafgaand even contact met ons opneemt.

In de zomervakantie zijn we in ieder geval 7 dagen in de week geopend tussen 09:00 en 18:00 uur!

Prijzen verhuur per uur

 • Surfboard
  € 10,-
 • Paddleboard (SUP)
  € 15,-
 • SUP XL
  € 35,-
 • Bodyboard
  € 5,-
 • Wetsuit
  € 5,-
 • Swim Fins
  € 5,-

Overige activiteiten:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwe activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.