Teamuitje

Het perfecte uitje

Wanneer je een teamuitje organiseert ga je natuurlijk voor een zo origineel, gezellig en sportief mogelijke activiteit. En wat sluit hier nou beter op aan dan met al je medespelers het water op te gaan voor een les vol met plezier, hilarische momenten, vallen en opstaan en uiteindelijk heel veel succesbeleving! Elkaar aanmoedigen, om Ć©n met elkaar lachen en samen hard werken aan Ć©Ć©n doel, zorgt voor de ultieme teamspirit. We garanderen je dat er nog lang over dit feest nagepraat zal worden!

Een programma op maat

Wij kunnen onze lessen volledig aanpassen naar jullie wensen. Wil je de focus op teambuilding of wil je juist even lekker helemaal los gaan met zā€™n allen? Het kan allemaal! Ga je voor het spectaculaire golfsurfen of bodyboarden, het minder intensieve maar zeker niet gemakkelijke paddleboarden (suppen) of kies je uit Ć©Ć©n van onze andere toffe strandactiviteiten? En wat dacht je van een leuke combinatie voor een compleet programma? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we stellen een geheel aansluitend programma voor je op!

Om het feest compleet te maken

Uiteraard is een uitje niet compleet zonder de dag te beginnen of af te sluiten met een hapje en drankje op een heerlijk terras. Je les vol energie beginnen na een heerlijke High Tea of liever uitgeput en voldaan neerploffen met een biertje, wijntje en een barbecue of diner? Wat je wens ook is, we regelen het allemaal voor je bij Deining, het fijnste strandpaviljoen van Castricum!

Bel of mail ons voor meer informatie en een op maat gemaakt programma.

Prijzen Teamuitje

Vraag vrijblijvend een offerte aan en/of informeer naar onze mogelijkheden.