Surfclinic kids

Kinderen en surfen, het is een gouden combinatie. Hun behendigheid, snelheid, goede balans en onuitputtelijke energie zorgen ervoor dat vrijwel ieder kind al in de eerste les leert om glijdend over de golven op hun surfplank te staan. Met een maximum van 6 deelnemers op 1 instructeur krijgt ieder kind alle aandacht en zorg die hij/zij verdiend en kan er op een veilige en verantwoorde wijze volop worden geoefend.

Kinderen kunnen al bij ons komen surfen wanneer zij in het bezit zijn van tenminste één zwemdiploma. Verder houden we altijd goed de weersomstandigheden in de gaten en schatten wij op basis daarvan in of het veilig genoeg is om te gaan surfen. Zijn de golven echt te hoog? Geen probleem, dan gaan we gewoon bodyboarden! Ook helemaal te gek!

Surfclinic volwassenen

Wie denkt dat surfen alleen op jonge leeftijd geleerd kan worden heeft het mis! Hoewel het over het algemeen iets meer oefening vergt om alle fijne kneepjes net zo snel onder de knie te krijgen als jonge kids, kunnen we toch echt íedereen leren om het heerlijke gevoel van golfsurfen te ervaren! De instructeur zal jou stapsgewijs begeleiden in jouw leerproces en zal jou tijdens het oefenen voorzien van tips, zodat je golf op golf steeds een beetje beter wordt. En geloof ons… of je nou de ene na de andere golf pakt of telkens van je plank valt, je zult gegarandeerd super veel plezier hebben.

Lessenpakket

Wil je het surfen in een korte tijd onder de knie krijgen, volg dan een lessenreeks! Hierbij krijg je iedere les nieuwe kennis over het surfen en krijg je per les verschillende oefeningen om steeds een beetje beter te worden. De lessenreeksen worden aangeboden in groepjes van maximaal 7 personen zodat je altijd super veel hulp en feedback krijgt.

Prijzen surflessen (2 uur)

Kosten per persoon (2 uur)
€ 20,- p.p. bij 20+ personen
€ 25,- p.p. bij 8 – 15 personen
€ 27,5 p.p. bij 3 – 7 personen
€ 40,- p.p. bij 2 personen
€ 80,- voor een privéles

Prijzen lessenreeks (2 uur)

3 lessen pakket
€100,- p.p.

Prijzen groepslessen (1,5 uur)

Alle open groepslessen
€ 15,- per persoon per les

Rittenkaart voor de open groepslessen
€ 100,- per persoon per 10-rittenkaart
€   65,- per persoon per 5-rittenkaart