Suppen

Suppen is hot! En wij snappen helemaal waarom. De combinatie tussen balans en techniek maken het lekker uitdagend en na even oefenen raak je steeds meer vertrouwd met je board en de zee. Tijdens je les geven we je in een korte instructie kennis over het materiaal, veiligheid en techniek, waarna het tijd is voor het echte werk! In het water zullen we verschillende leuke en uitdagende peddel-, behendigheids- en stabiliteitsoefeningen behandelen, om jou op deze manier een zo compleet mogelijke SUP-ervaring te laten beleven. Of je nu liever op je knieën begint of gelijk kunt staan, wij passen ons helemaal aan op jouw niveau.

Omdat Suppen vrij lastig is bij wind en/of golfslag raden we je aan om redelijk kort van tevoren te boeken. Op deze manier kunnen we je een goed beeld geven van de condities!

Verhuur

Heb je geen les meer nodig of wil je gewoon lekker zelf oefenen? Dan kun je altijd gewoon een SUP huren. Onze SUPS (Red Paddle) zijn van topkwaliteit en bovendien zijn onze tarieven ook nog eens lekker voordelig. Kan niet beter toch?

In de zomervakantie zijn we dagelijks open voor verhuur, buiten de vakantie is het handig om even te informeren naar de openingstijden voor je naar het strand komt.

Prijzen Paddleboard verhuur

Kosten per persoon per uur
€ 10,- exclusief wetsuit

Prijzen Paddleboard clinic

Kosten per persoon (1,5 uur*)
€ 22,50 p.p. bij 3 – 5 personen
€ 30,- p.p. voor 2 personen
€ 70,- voor een privé les

*2-uur SUP-les kan ook, voor € 5,- p.p. extra.