Surflessen

Voor zowel beginnende als gevorderde surfers, voor kids en volwassenen en van privélessen tot groepslessen… Iedereen die wilt komen surfen is bij ons op het juiste adres voor een te gekke surfervaring. Onze gecertificeerde instructeurs geven je met hun leerzame, leuke en uitdagende lessen een ervaring die je niet snel meer zal vergeten. De combinatie tussen voldoende persoonlijke begeleiding, zorg voor veiligheid en veel ruimte voor plezier, maken van onze lessen een leerzame en te gekke beleving. Surfschool Castricum beschikt over de nieuwste en beste surfboards en we hebben met onze brede selectie altijd een board die perfect bij jou past.

Hoe ziet een surfles er bij ons uit?

Iedere surfles begint met een theoriegedeelte. Afhankelijk van de ervaring en voorkennis van de deelnemers, wordt hierin de belangrijkste informatie op het gebied van materiaal (surfboard en wetsuit), veiligheid en techniek behandeld. Na het aantrekken van de wetsuits en het oefenen van het opstaan op het droge is het tijd voor actie en gaan we het water in voor het echte werk!

Tijdens het praktijkgedeelte zal iedere deelnemer in zijn eigen tempo stapsgewijs toewerken naar het ultieme doel: het opstaan en glijden over de golven! De instructeur zal naar gelang de wensen en het niveau van de surfer assisteren door middel van het geven van duwtjes voor extra vaart en het goed positioneren in de golf. Daarnaast word je voorzien van voldoende tips om je skills zo snel mogelijk naar een hoger niveau te tillen!

Prijzen surflessen

Kosten per persoon (2 uur)
€ 20,- p.p. bij 20+ personen
€ 25,- p.p. bij 8 – 20 personen
€ 27,50,- p.p. bij 3 – 7 personen
€ 40- p.p. bij 2 personen
€ 80,- voor een privéles

Prijzen open groepslessen

Summer Surf Monday/Wednesday/Friday
€ 15,- per persoon per les

Saturday Surfclub (t/m 16 jr.)
€ 15,- per persoon per les

Sunday Surf Session
€ 15,- per persoon per les

Rittenkaart voor de Open Groepslessen
€ 100,- per persoon per 10-rittenkaart
€   65,- per persoon per 5-rittenkaart