Surflessen

Voor zowel beginnende als gevorderde surfers, voor kids en volwassenen en van privélessen tot groepslessen. Iedereen die wilt komen surfen is bij ons op het juiste adres voor een te gekke surfervaring.

Onze instructeurs geven je met hun leerzame, leuke en uitdagende lessen een ervaring die je niet snel meer zal vergeten. De combinatie tussen voldoende persoonlijke begeleiding, zorg voor veiligheid en veel ruimte voor plezier, maken van onze lessen een leerzame en te gekke beleving.

  Hoe ziet een surfles er bij ons uit?

  Iedere surfles begint met een theoriegedeelte. Afhankelijk van de ervaring en voorkennis van de deelnemers, wordt hierin de belangrijkste informatie op het gebied van materiaal (surfboard en wetsuit), veiligheid en techniek behandeld. Na het aantrekken van de wetsuits en het oefenen van het opstaan op het droge is het tijd voor actie en gaan we het water in voor het echte werk!

  Tijdens het praktijkgedeelte zal iedere deelnemer in zijn eigen tempo stapsgewijs toewerken naar het ultieme doel: het opstaan en glijden over de golven! De instructeur zal naar gelang de wensen en het niveau van de surfer assisteren door middel van het geven van duwtjes voor extra vaart en het goed positioneren in de golf. Daarnaast word je voorzien van voldoende tips om je skills zo snel mogelijk naar een hoger niveau te tillen!

  Prijzen surflessen

  • Priveles 1 of 2 personen

   €100,- per les

  • Vanaf 3 personen

   €33,- per persoon

  • Vanaf 15 personen

   €28,- per persoon

  Overige info

  • Materiaal

   Bij je les zit de huur van het surfboard en wetsuit inbegrepen

  • Inplannen

   Een privéles met je eigen groepje is in te plannen op een tijd naar keuze!