Surflessen

Voor zowel beginnende als gevorderde surfers, voor kids en volwassenen en van privélessen tot groepslessen. Iedereen die wilt komen surfen is bij ons op het juiste adres voor een te gekke surfervaring. Onze instructeurs geven je met hun leerzame, leuke en uitdagende surflessen een ervaring die je niet snel meer zal vergeten.

De combinatie tussen voldoende persoonlijke begeleiding, zorg voor veiligheid en veel ruimte voor plezier, maken van onze lessen een leerzame en te gekke beleving. We beschikken over de nieuwste en beste surfboards en we hebben met onze brede selectie altijd een board die perfect bij jou past.

Hoe ziet een surfles er bij ons uit?

Iedere surfles begint met een theoriegedeelte. Afhankelijk van de ervaring en voorkennis van de deelnemers, wordt hierin de belangrijkste informatie op het gebied van materiaal (surfboard en wetsuit), veiligheid en techniek behandeld. Na het aantrekken van de wetsuits en het oefenen van het opstaan op het droge is het tijd voor actie en gaan we het water in voor het echte werk!

Tijdens het praktijkgedeelte zal iedere deelnemer in zijn eigen tempo stapsgewijs toewerken naar het ultieme doel: het opstaan en glijden over de golven! De instructeur zal naar gelang de wensen en het niveau van de surfer assisteren door middel van het geven van duwtjes voor extra vaart en het goed positioneren in de golf. Daarnaast word je voorzien van voldoende tips om je skills zo snel mogelijk naar een hoger niveau te tillen!

Lessenreeks

Wil je écht goed leren surfen, dan heb je aan een losse les meestal niet genoeg. Daarom bieden we ook lessenreeksen aan, waarmee je in een paar lessen je surfskills naar een hoger niveau tilt. In de 3 lessen krijg je verschillende theorie aangeboden over alles wat je moet weten om zelfstandig te kunnen surfen. Daarnaast krijg je in het water diverse oefeningen die precies aansluiten op wat jij op dat moment nodig hebt.

We streven er naar om van jou in een zo kort mogelijke periode een zelfstandige surfer te maken. Dit betekent dat je na de lessenreeks in staat bent om zonder begeleiding op veilige wijze te surfen in de Noordzee! Zo kan je al gauw materiaal huren en zoveel mogelijk golven pakken wanneer het jou uitkomt.

Kleine groepjes met veel begeleiding

In jouw lessenreeks zit je in een klein groepje van maar maximaal 6 personen. Hierdoor krijg je altijd super veel hulp en feedback. Omdat je daarnaast met andere surfers van hetzelfde level surft leer je ook nog eens heel veel van elkaar! Een lessenreeks wordt aangeboden bij een minimum van 2 deelnemers per les.

Binnen de zomervakantie zijn de lessenreeksen op woensdag t/m vrijdag van 09:30 – 11:30 uur of op maandag t/m woensdag van 14:30 – 16:30 uur. Buiten de zomervakantie zijn de lessenreeksen naar eigen voorkeur aan te vragen.

Wekelijkse groepslessen

Wil je vaker komen surfen? Doe dan mee aan onze leuke groepslessen! Kijk voor meer info even hier.

Prijzen surflessen

1 persoon:  80,- p.p.
2 personen:  40,- p.p.
3 – 7 personen: 27,50 p.p.
8 – 20 personen:  25,- p.p.
20+ personen:  20,- p.p.

Prijzen open groepslessen

Losse groepsles
20,- per persoon

Rittenkaarten
175,- voor een 10-rittenkaart
90,- voor een 5-rittenkaart

Prijzen lessenreeks (3 lessen)

Privé lessenreeks: 180,- p.p.
Groepslessenreeks: 100,- p.p.

Leeftijd:
Alle leeftijden vanaf 12 jaar

Data/tijden:
Binnen de zomervakantie:
Maandag t/m woensdag
14:30 – 16:30 uur

Woensdag t/m vrijdag
09:30 – 11:30 uur

Buiten de zomervakantie:
Alle mogelijkheden

Eigen groepje van 6 personen?
Dan kan het op alle tijdstippen