SUP XL

Met 6 mensen op een SUP lijkt natuurlijk onmogelijk.. maar niet als deze ruim 5 meter lang is! In onze nieuwste activiteit trotseer je samen de zee op een mega groot paddleboard. Dit brengt naast de nodige uitdagingen een hoop hilariteit met zich mee. Durven jullie het aan?

Bereid je voor op spektakel

De noordzee heeft iedere dag weer andere condities voor ons in petto. De ene keer is het heerlijk weer en zijn er lage golfjes en de volgende dag kan de zee door een dosis wind al een stuk wilder zijn. Gelukkig maakt dat voor een SUP XL sessie niets uit want dit is bij alle omstandigheden even mooi! Wanneer de zee rustig is probeer je om allemaal stand op de SUP de zee over te cruizen. Dit is al moeilijk genoeg en er zal dan ook vaak genoeg een man overboord gaan. Wanneer we een stuk van land zijn gevaren heeft de instructeur enkele leuke oefeningen en spellen op het programma, waarna we vervolgens gaan proberen om met de golfjes mee terug naar het strand te surfen.

Zijn de golven wat hoger dan komen we voor andere leuke uitdagingen te staan. Hierbij zal het niet mogelijk zijn om allemaal op de SUP te staan, maar kunnen we ons wel samen op onze knieën door de branding heen peddelen. Een goede samenwerking is hierbij essentieel en onze instructeur zal dan ook het beste in jullie naar boven halen. Wanneer we eenmaal door de branding heen zijn gekomen is het tijd om samen de ene na de andere grote golven te surfen!

Info

Er kan met minimaal 3 en met maximaal 6 personen op de SUP XL worden gevaren. Wanneer de golven wat hoger zijn komt er altijd een instructeur mee, maar op een mooie rustige dag is het ook mogelijk om met je eigen groepje de SUP te huren. Wanneer het op mooie zomerdagen windstil is kan de SUP bovendien ook nog eens worden verankerd waardoor het een perfect speelvlot is om de kids (en jijzelf natuurlijk ook) op te laten spelen.

  • 3 tot 5 personen les

    €135,-

  • Verhuur per uur

    €35,-

Overige activiteiten:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de komende activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.