Paddleboarden (suppen)

Suppen is hot! En wij snappen helemaal waarom. De combinatie tussen balans en techniek maken het lekker uitdagend en na even oefenen raak je steeds meer vertrouwd met je board en de zee.

Paddleboard les

Tijdens je les geven we je in een korte instructie kennis over de condities, het materiaal, veiligheid en techniek, waarna het tijd is voor het echte werk! In het water zullen we verschillende leuke en uitdagende peddel-, behendigheids- en stabiliteitsoefeningen behandelen, om jou op deze manier een zo compleet mogelijke SUP-ervaring te laten beleven.

Omdat Suppen vrij lastig is bij wind en/of golfslag raden we je aan om redelijk kort van tevoren te boeken. Op deze manier kunnen we je een goed beeld geven van de condities.

 • Privéles: 1 of 2 personen

  1 persoon €75,-

  2 personen €125,-

 • Groepsles: 3 tot 8 personen

  €30,- per persoon

Onze paddleboards

Veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1. Om deze reden kiest Surfschool Castricum ervoor om alleen inflatable SUP’s te gebruiken. Deze boards zijn niet alleen lichter maar aan de buitenkant ook nog eens een stuk zachter dan hardboards. Hiermee is de kans op blessure’s bij contact met het board minimaal en kun jij dus met een gerust hart het water op.

Inflatable SUP’s zijn over het algemeen geschikt om lekker mee te cruizen en iets minder om hogere golven mee te surfen. Laat de zee het toe dan kunnen we er echter heerlijke kleine golfjes mee pakken!

Voor onze lessen en verhuur maken we gebruik van high-end paddleboards van Red Paddle Co. en Starboard.

Heb je geen les meer nodig of wil je gewoon lekker zelf het water op, dan kun je een SUP bij ons huren. Indien je nog geen of weinig ervaring hebt geven we je een korte instructie op het strand waarna je vervolgens zelf op zee kunt oefenen. Dit kan uiteraard alleen indien de weers omstandigheden het toelaten.

Wil je langskomen maar twijfel je over de condities, bel ons dan even van tevoren. Onze openingstijden hangen buiten de zomervakantie deels af van het weer. Is het regenachtig of wil je juist op een afwijkende tijd (bijv. in de ochtend of avond) komen huren, neem ook dan even contact met ons op.

 • Prijs exclusief wetsuit

  €15,- per uur

 • Prijs inclusief wetsuit

  €20,- per uur

Voor meer info over je SUP les:

Voorzieningen Handige info

Overige activiteiten:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de komende activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.