Scholen


Surfuitje

Introductiedag, jaarafsluiting, brugklaskamp, sportdag of gewoon eens een dag erop uit… De redenen voor een sportieve dag op het strand zijn eindeloos! Met al je klasgenoten en natuurlijk je docent het water in belooft gegarandeerd een feest te worden. Wij verzekeren je dat hier nog heel lang over nagepraat gaat worden!

Sportdag

Wil je er gelijk een geheel verzorgde sportdag van maken? Ook daarin kunnen we jullie een fantastische dag bezorgen. Zo kunnen we een gevarieerd programma samenstellen vol spectaculaire water-, strand/duin- en teambuildingsactiviteiten.

Gymlessen

Met onze ervaring in de L.O. weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om je leerlingen een gevarieerd bewegingsaanbod aan te bieden. Zo zorg je niet alleen voor een brede motorische basis, maar geef je jouw leerlingen tevens de kans om hun interesses op het gebied van sport te ontdekken. We kunnen ons als docent geen mooier doel voorstellen dan leerlingen enthousiast te maken voor een sport, die zij in hun eigen tijd gaan beoefenen. Surfen is dankzij het feit dat het vrijwel in iedere badplaats ter wereld is te beoefenen, het stoere imago en de mogelijkheid om geheel gratis en in de eigen tijd te doen de sport bij uitstek die past bij deze generatie jongeren. Zou het niet mooi zijn als je tieners zo ver krijgt dat ze op een mooie stranddag naast het chillen met elkaar een surfboard huren om een paar uur de zee op te gaan om te bewegen? Wij zijn ervan overtuigd dat wij iedere leerling in jouw klas enthousiast kunnen maken voor deze te gekke sport en dat er na afloop nog velen zullen zijn die de surf vaker zullen opzoeken.

Wat bieden we aan?

We hebben diverse mogelijkheden voor het aanbieden van surflessen, afhankelijk van de wensen en beschikbare tijd. Zo kun je voor een sportoriëntatie-les komen, maar kun je ook kiezen voor een lessenreeks van 2, 3 of meer lessen. Het is zelfs mogelijk om leerlingen van LO2 of BSM onder begeleiding delen van de les te laten verzorgen. Wat je ook wilt, we maken er altijd een educatief, verreikend en verantwoord programma van. Lijkt het je wat om met je klas langs te komen? Neem dan contact met ons op en dan denken we graag met je mee!

Tarieven

Wij vinden het belangrijk dat iedere school de mogelijkheid krijgt om een te gekke sportdag te beleven, ongeacht het beschikbare budget. Wij denken daarom graag met jullie mee om samen tot een zo voordelig mogelijk tarief te komen.  Bel of mail ons voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte.