Lessenreeks surfen

Wil je écht goed leren surfen, dan heb je aan een losse les meestal niet genoeg. Daarom bieden we ook lessenreeksen aan, waarmee je in een paar lessen je surfskills naar een hoger niveau tilt. In de 3 lessen krijg je verschillende theorie aangeboden over alles wat je moet weten om zelfstandig te kunnen surfen. Daarnaast krijg je in het water diverse oefeningen die precies aansluiten op wat jij op dat moment nodig hebt.

We streven er naar om van jou in een zo kort mogelijke periode een zelfstandige surfer te maken. Dit betekent dat je na de lessenreeks in staat bent om zonder begeleiding op veilige wijze te surfen in de noordzee! Zo kan je al gauw materiaal huren en zoveel mogelijk golven pakken wanneer het jou uitkomt.

In jouw lessenreeks zit je in een klein groepje van maar maximaal 6 personen. Hierdoor krijg je altijd super veel hulp en feedback. Omdat je daarnaast met andere surfers van hetzelfde level surft leer je ook nog eens heel veel van elkaar! Een lessenreeks wordt aangeboden bij een minimum van 2 deelnemers per les en kost €100,- per persoon.

Ben jij klaar om dit surfavontuur aan te gaan en verslaafd te worden aan deze prachtige sport?
Boek dan snel je les of informeer naar de mogelijkheden.