Het leukste feestje van het jaar

Ieder kind wil natuurlijk het àller leukste partijtje… En wat is er nou cooler dan je verjaardag op het strand of in het water te vieren met je beste vriendjes en vriendinnetjes? Daarom hebben wij een reeks toffe activiteiten samengesteld waarmee we jouw zoon of dochter gegarandeerd een onvergetelijke middag kunnen laten beleven.

Hoe zien onze feestjes eruit?

Of de kids nou met ons het water in duiken of dat ze een toffe activiteit op het strand gaan doen, we proberen er altijd een zo groot mogelijk feest van te maken. Alle activiteiten duren in totaal 1,5 uur en hebben een vaste gereduceerde prijs. Bij de start wordt er gezongen voor de jarige en beginnen we aan de uitleg om vervolgens te beginnen met de activiteit. Nadat we helemaal los zijn gegaan komen we terug bij ons huisje om een mooie groepsfoto te maken en krijgt de jarige van ons een leuk kleiniheidje mee. Om het feest compleet te maken kun je er nog voor kiezen om de dag af te sluiten met een frietje of pizza bij Deining. Kan niet beter toch?

Surffeestje

Onze surffeestjes zijn fantastisch! Na een uitleg over het surfen en de veiligheid krijgen alle kids een wetsuit aan en zijn ze na een korte oefensessie op het droge klaar om de golven te trotseren. Met behulp van de instructeur(s) zullen alle kids hun eerste golven pakken, waarna iedereen in de loop van de les steeds handiger wordt en het vaak helemaal zelf kan!

Soms kan het voorkomen dat de golven net wat te hoog zijn om te gaan surfen. Dit is geen probleem want in dit geval kunnen we lekker gaan bodyboarden! Zijn er helemaal geen golven dan kunnen we een van onze toffe strandactiviteiten doen.

Bodyboard feestje

Bodyboarden is een super spectaculaire en toegankelijke watersport. Met een klein boardje glij je al liggend op je plank met de mooiste golven mee. Doordat je dicht over het wateroppervlak glijdt voel je nog meer de snelheid wat voor ontzettend veel plezier zal zorgen.

Bodyboarden is het leukst als de golven wat hoger zijn. Zijn de golven lager dan verwacht dan kunnen we gewoon lekker gaan surfen!

Achery Tag feestje

Archery Tag is een soort trefbal maar dan wel op een héle bijzondere manier. Met een boog en zachte pijlen probeer je met je team de tegenstander uit te schakelen. Klinkt extreem natuurlijk, maar dat valt gelukkig erg mee. De pijlen hebben namelijk foam punten en alle kids krijgen een stoere helm op.

Voorafgaand aan deze spectaculaire activiteit doen we diverse leuke schietoefeningen zodat alle kids steeds vaardiger worden met hun pijl en bogen. Archery Tag is een spannende en unieke beleving die de kids niet snel meer zullen vergeten!

Beach games feestje

Samen sporten en op het strand is het leukste wat er is. Daarom hebben we een feestje samengesteld waarbij we in 1,5 uur tijd de leukste strandactiviteiten met de kids zullen spelen. Denk hierbij aan expeditie, beach hockey, beachvolleybal, vijfkamp, slacklinen, ultimate frisbee en een spannende kub-estafette. Dit gevarieerde programma zit bomvol actie en alle kids kunnen dan ook even helemaal los gaan!

Het weer speelt in Nederland altijd een grote rol. Gelukkig gaan onze feestjes bijna altijd door! Met een beetje regen kunnen we ons namelijk nog steeds super goed vermaken in het water of op het strand. Wordt er storm of onweer voorspeld? In dit geval zouden we een leuk alternatief binnenprogramma kunnen aanbieden. Wil je het in dit geval liever verplaatsen? Geen probleem, dan zoeken we samen naar een nieuwe geschikte datum!

Eten na afloop

Om jouw feestje helemaal compleet te maken kun  je de dag feestelijk afsluiten met een pizza, frietje en/of snack na de activiteit en lekker aanschuiven in de zon op het terras van Deining.

In samenwerking met Deining hebben we een speciaal arrangement gemaakt voor verjaardagen. Als je bij ons je feestje doet kun je gebruik maken van dit arrangement. Geef bij het boeken aan of je dit wil en voor welke optie je kiest. Dan zorgen wij dat je lunch of diner klaar staat als je klaar bent met je activiteit.

Info en prijzen

 • Tijdsduur

  1,5 uur

 • Leeftijd

  Voor 7 tot en met 14 jaar

 • Vereisten

  A & B diploma (in geval van wateractiviteit)

 • Prijs

  €135,- t/m 6 kids
  €25,- per extra kind

 • Eten

  Friet + Snack + Drinken  –  €8,50

  Friet + Drinken + Ijsje      –  €7,50

  Pizza + Drinken                   –  €9,50

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de komende activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.