Contact

Surfschool Castricum en paviljoen Deining zijn goed te bereiken. Het ruime parkeerterrein van “P aan Zee” heeft een voordelig dagtarief en ligt op een paar minuten loopafstand bij ons vandaan. Op uw navigatie kunt u zowel Surfschool Castricum, Deining, of PaanZee invoeren.

We zijn zowel telefonisch als via email te bereiken. Vragen over lessen en boekingen die geen spoed hebben ontvangen we het liefst via de mail. We streven er naar om je mailtje binnen 24 uur te beantwoorden. Voor vragen die je het liefst op korte termijn beantwoord wilt hebben kun je ons tijdens werkuren bellen. Omdat we met lessen vaak in het water liggen zijn we telefonisch echter niet altijd bereikbaar. Probeer het dan later nog eens of stuur ons een mailtje. Je kunt ons bereiken via:

  • +31 6 838 559 44

  • info@surfschoolcastricum.nl

  • +31 6 838 559 44

  • @surfschoolcastricum

  • Surfschool Castricum

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de komende activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.