Alles wat je moet weten

Om een goed beeld te krijgen van hoe onze camps in hun werk gaan hebben we de belangrijkste info voor je op een rijtje gezet. Nadat je je camp hebt geboekt ontvang je van ons nog een mail waarin alle specifieke info met betrekking tot het camp wordt vermeld. Is er iets nog niet duidelijk? Neem gerust contact op!

 • Zit de lunch bij het camp inbegrepen?

  Jazeker! Iedere dag krijgen we bij paviljoen Deining een heerlijke vegetarische lunch geserveerd. De keuken kan hierbij goed rekening houden met alle allergieën en intoleranties waardoor ieder kind lekker met ons mee kan eten.

 • Gaat een campdag door bij slecht weer?

  Slecht weer bestaat niet zeggen we wel eens. Wanneer het regent kunnen we gewoon lekker het water in en vaak kunnen we met goede regenkleding vaak nog verrassend veel leuke dingen op het strand doen. Stormt of onweert het? Geen probleem, op deze dagen hebben we een ontzettend leuk binnenprogramma in het paviljoen van Deining.

 • Wordt er rekening gehouden met het surfniveau van mijn kind?

  Hoewel we veel activiteiten met de hele groep doen zullen we bij de watersporten altijd in verschillende groepjes werken. Hierbij houden we voornamelijk rekening met leeftijd en vriendjes. In het water maakt niveauverschil gelukkig niet zoveel uit en de instructeur zal bovendien iedereen voorzien van persoonlijke tips en tricks.

 • Mijn kind wilt graag met een vriend(in) in het groepje, waar moet ik dat aangeven?

  Bij aanvang van het camp delen we de groepjes is waarbij we goed rekening houden met iedereens voorkeur. Je hoeft dit vooraf dus niet bij ons te melden.

 • Wat als mijn kids door hun leeftijd onder verschillende camps vallen?

  In dit geval raden wij aan om de kinderen voor beide camps op te geven. Valt je kind net rond de leeftijdsgrens, dan bespreken we graag of er een mogelijkheid is om in een ander camp plaats te nemen.

 • Kan ik een plek reserveren zonder te betalen?

  De plek in het camp is alleen gegarandeerd als aan de betaling is voldaan. Dit kan eenvoudig via IDEAL in ons boekingssysteem. Let er op dat sommige weken erg snel vol zitten dus wacht niet te lang met boeken.

 • Hoe groot zijn de groepen van beide camps?

  We werken met twee camps waardoor de groepen kleiner zijn en het allemaal nog gezelliger en persoonlijker wordt. Aan het Surfcamp kunnen maximaal 35* kids meedoen. Het Beachcamp organiseren we voor 16* kids.

  *(Onder voorbehoud dat er genoeg personeel is)

 • Mag mijn kind zijn eigen materiaal meenemen?

  Ja dit mag zeker. Een eigen wetsuit is altijd lekker en deze kunnen we aan het eind van de dag zelfs bij ons stallen. Bij surfboards mogen er vanwege de veiligheid alleen softboards worden meegenomen. Ook deze kunnen we gedurende het camp tijdelijk opslaan.

 • Zijn de activiteiten gevaarlijk?

  Surfen is een risicosport, daar zijn onze instructeurs op getraind en daar wordt in onze uitleg ruim aandacht aan besteed. Wij zien een camp waarop we voor meerdere dagen samenzijn met de kids ook als een mooie kans om ze te leren over al die risico’s en hoe die te beperken. Veiligheid staat bij ons altijd bovenaan en we zullen dan ook geen gevaarlijke risico’s nemen. Daarnaast zijn er altijd instructeurs, lifeguards en EHBO’ers aanwezig.

Voor meer info over de camps: