Camps 2022

Al ruim 10 jaar organiseren we de tofste zomercamps voor kids tot en met 17 jaar. Deze weken zitten bomvol chille surfvibes, vette activiteiten, de leukste strandspelen en vooral heel veel gezelligheid. Dit seizoen wordt ook nog eens extra speciaal want naast ons vertrouwde ‘surfcamp’ lanceren we dit jaar ons nieuwe ‘beachcamp’.

Twee fantastische nieuwe camps

Jaar in jaar uit blijven we op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze camps nóg leuker te maken. Om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen organiseren we dit seizoen twee camps: het ‘surfcamp’ voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar en het ‘beach camp’ voor kinderen en jongeren tussen de 13 en 17 jaar.

Door de splitsing zullen beide camps kleinschaliger en hiermee nog persoonlijker worden. Daarnaast kunnen we onze activiteiten nog meer afstemmen op onze doelgroep waardoor we kinderen een nog mooiere beleving kunnen meegeven. Door het kleinere leeftijdsverschil vinden de kids ook nog eens meer aansluiting bij elkaar. Kan niet beter toch?

Kids surfcamp (7 t/m 12 jaar)

Het surfcamp voor kids staat volledig in het teken van golfsurfen en al het moois wat de zee en het strand te bieden heeft. Iedere dag tussen 09:30 en 16:00 uur duiken we 2 keer het water in om lekker te gaan surfen, bodyboarden of suppen. Liggen we niet in het water dan spelen we een van onze te gekke beach games of gaan we op het strand slacklinen, bamboe bouwen en zeskampen. Ook onze nieuwe activiteiten expeditie robinson en archery tag mogen niet aan het programma ontbreken.

Om de balans te maken tussen actief bezig zijn en ontspanning, krijgen de kids iedere dag een interessante theorieles over alles wat maar met surfen, de zee of het weer te maken heeft. Om het feest compleet te maken verzorgt paviljoen Deining elke dag ook nog eens een heerlijke vegetarische lunch.

BOEK HIER JE CAMP

Beachcamp (13 t/m 17 jaar)

Ons nieuwe beachcamp is helemaal afgestemd op de wensen van de wat oudere kids. Zo is er meer mogelijk op het water en zullen we naast surfen, bodyboarden en suppen ook nog is op avontuur gaan met de brandingrafts en op onze nieuwe SUP-XL. Ook zullen naast onze vertrouwde beachgames enkele hele toffe nieuwe activiteiten aan bod komen. Zo wordt het keihard lachen bij de Party Roulette, gaan we onze eigen surffilm maken, houden we een surfanalyse en gaan we de duinen in voor een toffe GPS-tocht.

In het beachcamp zullen de surfvibes zeker nog volop aanwezig zijn, echter zal surfen niet meer de hoofdactiviteit worden. Zo stemmen we dagelijks onze activiteiten af op de groep en de condities en zullen we de kids daarnaast ook meer ruimte geven om af en toe even te chillen.

BOEK HIER JE CAMP

Verschillende opties voor het surfcamp in de zomervakantie

Onze camps duren 5 dagen, van maandag tot en met vrijdag. Aangezien de camps met de dag leuker worden door de groeiende band met de andere kids, raden wij aan om voor deze volledige ervaring te kiezen. Toch kan het zijn dat de vakantie net even anders valt, of dat 5 dagen toch net iets te langs is voor uw kind. Geen probleem, want speciaal hiervoor hebben we verschillende opties:

  • Camp 5 dagen

    Maandag t/m vrijdag

  • Camp 3 dagen

    Maandag t/m woensdag

  • Minicamp 2 dagen

    Donderdag en vrijdag

Voor meer info over de camps:

Overview camps Data en prijzen Handige info

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwe activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.