Brandingraften

Ben je op zoek naar een activiteit vol actie, power, teamwork en heel veel lachen, dan hoef je niet meer verder te kijken. Brandingraften heeft het namelijk allemaal!

Trotseer samen de Noordzee

Wanneer je bij ons komt brandingraften kan je je voorbereiden op een dolle boel. Bij aankomst krijgen jullie een korte theorieles, waarin we de technieken en veiligheidsinstructies behandelen. Vervolgens is het tijd om onze wetsuits aan te trekken waarna we met onze raft de zee op gaan. Wanneer iedereen zijn plek heeft gevonden is het tijd om met iedereen in je boot dwars door de branding heen te peddelen. Hierbij is iedereens inzet hard nodig want de noordzee kan meedogenloos zijn! Eenmaal achter de branding komen we even op adem waarbij we enkele leuke oefeningen en spellen doen. Het harde werken wordt altijd beloond, want op de terugweg kunnen we met de golven mee terug naar het strand surfen.

Info

Raften is het leukst als er wat hogere golven zijn. Omdat we allemaal een wetsuit, zwemvest en een helm op hebben is het zelfs met een wilde zee nog erg veilig. Soms kan het echter voorkomen dat de zee net wat rustiger is. In dit geval is het handig om vooraf al een leuke alternatieve activiteit in te plannen. Zo kunnen we gaan surfen, suppen of met z’n allen op de SUP XL. Zo wordt jouw stranddag hoe dan ook een feest!

  • Tot 5 personen

    €135,- per les

  • 6 personen of meer

    €22,50 p.p. extra

Overige activiteiten:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwe activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.