Materiaal & Voorzieningen

Naast dat we jou op onze mooie plek goede vibes kunnen bieden hebben we ook nog eens het beste materiaal en de fijnste voorzieningen ter beschikking. Dit maakt jouw trip naar Castricum hoe dan ook een succes!

Onze spot

Castricum aan Zee is wat ons betreft het fijnste strand van Nederland. De gemoedelijke sfeer, de leuke strandpaviljoens en het gezellige publiek sluiten dan ook perfect aan bij de setting die we willen neerzetten. We streven ernaar dat iedereen zich bij ons op zijn gemak voelt en ons personeel is dan ook altijd in voor een fijn gesprek of het geven van informatie.

Sinds 2021 hebben we een plek binnen het paviljoen Sports@Sea, waardoor we nu ook beschikking hebben over warme douches, toiletten en kleedkamers. Hierdoor is Castricum dé hot-spot geworden op het gebied van surfsport. De mooie blend van surfers en kite-surfers maakt van onze spot een bruisende plek waar je je voor even helemaal surfer voelt.

Voorzieningen

Onze samenwerking met Sports@Sea en paviljoen Deining brengt veel moois met zich mee. Zo hebben we naast onze zonnige beach shack op het strand beschikking over een kleedruimte, toiletten en douches zowel binnen als buiten.

Een dagje surfen wordt natuurlijk helemaal perfect als je na afloop lekker kunt neerploffen op een fijn terras. Onze vrienden van paviljoen Deining hebben naast een sfeervol restaurantgedeelte een breed opgezet buitenterras waar je al chillend in een van de vele ligstoelen en banken heerlijk kunt genieten van de lekkerste drankjes en maaltijden na je surfles.

Ons materiaal

Voor een fijne bodyboard sessie is het gebruik van goed materiaal ontzettend belangrijk. Om deze reden hebben we een groot assortiment aan boards en wetsuits van high-end merken als Vision, C-Skins en Pro-Limit.

Omdat veiligheid bij ons altijd op nummer 1 staat maken we enkel gebruik van zachte bodyboards. Verder hebben we naast wetsuits ook boots, handschoenen en caps ter beschikking zodat jij ook in het voorjaar, najaar en gedurende de winter bij ons terecht kunt.

Voor meer info over je bodyboardles

Overige activiteiten: