Bodyboarden


Lessen voor kids
Voor kids tot en met 14 jaar bieden we bodyboardlessen aan. Hierbij duiken we met een klein board onder onze buik razendsnel van iedere golf af om met volle vaart zo lang mogelijk met de golf mee te glijden. Het continu in contact zijn met het water en de golven maakt bodyboarden voor kids een spectaculaire ervaring.

Een bodyboard is erg wendbaarheid waardoor het eenvoudig is om met de golf mee te sturen  Dit maakt bodyboarden niet alleen ontzettend leuk, maar is hierdoor ook nog eens een perfecte voorbereiding op het golfsurfen.

Bodyboarden is het gaafst als de golven wat hoger zijn. Mochten de golven bij aanvang van de les toch wat lager uitvallen, dan is golfsurfen een perfect alternatief.

Lessen voor volwassenen 

Speciaal voor volwassenen hebben we een spectaculaire les ontwikkeld waarbij we je leren hoe het echte bodyboarden met zwemvinnen in zijn werk gaat. Allereerst nemen we je mee het water in om te wennen aan het zwemmen met vinnen aan je voeten. Lukt dit, dan is het tijd om te gaan bodysurfen. Na een korte break en wat extra uitleg pakken we onze bodyboards en gaan we door de branding en duiken we een voor een mee met de mooiste golven!


Prijzen bodyboardles (1,5 uur)

  • Privéles: 1 of 2 personen

    €70,- per les

  • 3 of meer personen

    €22,50 per persoon