Bodyboarden

Een bodyboard is een stuk lichter en kleiner dan een surfboard en daarmee erg wendbaar. Bovendien lig je er alleen met je bovenlijf op, waardoor het eenvoudig is om met de golf mee te springen en te sturen. Zo leer je de golven goed te voelen en timen.

Dit maakt bodyboarden niet alleen ontzettend leuk, maar is hierdoor ook nog eens een perfecte voorbereiding op het golfsurfen.

Voor kids tot en met 14 jaar bieden we bodyboardlessen aan. Hierbij duiken we met een klein board onder onze buik razendsnel van iedere golf af om met volle vaart zo lang mogelijk met de golf mee te glijden. Het continu in contact zijn met het water en de golven maakt bodyboarden voor kids een spectaculaire ervaring.

Bodyboarden is het leukst als de golven wat hoger zijn. Mochten de golven bij aanvang van de les toch wat lager uitvallen, dan is golfsurfen een perfect alternatief.

Speciaal voor volwassenen hebben we een spectaculaire les ontwikkeld waarbij we je leren hoe het echte bodyboarden met zwemvinnen in zijn werk gaat. Allereerst nemen we je mee het water in om te wennen aan het zwemmen met vinnen aan je voeten. Lukt dit, dan is het tijd om te gaan bodysurfen. Na een korte break en wat extra uitleg pakken we onze bodyboards. Dan duiken we, eenmaal door de branding, een voor een met de mooiste golven mee!

  • Privéles (1,5 uur)

    1 persoon €75,-

    2 personen €125,-

  • Vanaf 3 personen (1,5 uur)

    €30 per persoon

Voor meer info over je bodyboardles:

Voorzieningen Handige info

Overige activiteiten:

Andere watersporten

Brandingraften

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de komende activiteiten van Surfschool Castricum door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.