Duik met ons mee de Noordzee in

Als surfers weten wij maar al te goed hoe bijzonder en het op het water is. Spelen met de golven met de wind door je haren, even helemaal één met de elementen. Je strandevent is dan ook op zijn mooist met een of meerdere toffe wateractiviteiten. Met ons veelzijdige aanbod kun je het bovendien zo gek en spannend maken als jij maar wilt. Let’s go!

  • Surfen

  • Suppen

  • SUP XL

  • Bodyboarden

  • Brandingraften

Surfen

Ervaar de mooiste watersport ter wereld

Iedereen die wil komen surfen is bij ons op het juiste adres voor een te gekke surfervaring. Onze instructeurs geven je met hun leerzame, leuke en uitdagende surflessen een ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Met veel persoonlijke begeleiding, zorg voor veiligheid en volop ruimte voor plezier, maken we van onze lessen een leerzame en fantastische beleving. Zal het lukken tegen het einde van de les de hele golf uit te rijden?

Suppen

Weet jij je balans te houden op de deinende zee?

Suppen is hot! De combinatie van balans, coördinatie en kracht maakt suppen een complete ervaring die je voldoende uitdaging zal bieden. In deze activiteit oefent iedereen op zijn eigen niveau en
zullen er leuke verrassende (spel)elementen worden beoefend.

Waar velen al ervaring hebben met suppen op de grachten, is suppen op zee weer een hele nieuwe beleving. De golven maken het een aardige uitdaging op je board te blijven staan maar gelukkig is een duik in de zee nooit verkeerd. Gaandeweg vindt je gelukkig steeds makkelijker je balans en cruise je zo de hele zee over.

SUP XL

Bereidt je voor op een grootse teamprestatie

De SUP XL is een unieke activiteit waarbij we met wel 8 personen op een enorme SUP proberen te varen. Al peddelend gaan we proberen om genoeg snelheid te maken om met de golven mee te surfen, al is het vaak al een behoorlijke opgave om iedereen op de SUP te houden. Deze activiteit wordt gegarandeerd een feest en zal je niet snel meer vergeten.

Bodyboarden

Liggend op je buik pak je de mooiste golven

Hoewel bodyboarden minder bekend is dan golfsurfen is het minstens zo spectaculair! Liggend op een klein plankje duik je eenvoudig met de mooiste golven mee.

Waar we in het begin van de les nog met enkel het bodyboard de zee op gaan, bereiden we ons tijdens de les voor op het echte werk: bodyboarden met flippers. Met zwemflippers aan onze voeten kunnen we snel en eenvoudig door het water bewegen en kunnen we zo nog makkelijker golven pakken. Door de kleine afstand van je lichaam tot het wateroppervlak ervaar je nog beter de snelheid en ben je binnen de kortste keren verslaafd!

Brandingraften

Ga samen de strijd aan met de zee

Actie, bikkelen, samenwerken en vooral heel hard lachen. Dit is branding raften in een notendop. In een grote raft trotseer je samen met je team de golven door er dwars doorheen te peddelen! De combinatie van gave oefeningen en spellen maken dit een ontzettend spannende activiteit. Na het harde werken om achter de branding te komen, kunnen we een tourtje maken langs de kust. Het harde werken wordt altijd beloond gezien je op je weg terug lekker met de golven mee kunt varen.