Voor wie zich liever niet in het zweet werkt

Voor wie er behoefte heeft rustige en sociale activiteiten hebben wij het programma samengesteld. In dit originele en gevarieerde aanbod komen er ontzettend veel leuke spelelementen terug. Zo kunnen we flink onze hersenen laten kraken, kan er keihard gelachen worden of maken we met elkaar de mooiste piramide of toren.

  • Boogschieten met doelen

  • Frisbee met doelen

  • Bamboo bouwen

  • XXL Spellen

Boogschieten met Doelen

Boogschieten op een relaxte manier, met uitdaging.

Archerytag 1

In dit relaxte doch spannende spel probeer jullie in een reeks uitdagende rondes zoveel mogelijk doelen te halen. Elk onderdeel geeft je een andere uitdaging voor het behalen van je einddoel maar makkelijk zal dit zeker niet gaan. Hersenkrakers, samenwerken, nauwkeurigheid en de alsmaar doortikkende klok zullen ervoor zorgen dat ieders kwaliteiten ten volle benut dienen te worden om jouw tegenstanders te slim af te zijn.

Archerytag 1

Frisbee met Doelen

Werp je team naar de overwinning.

Bereid je voor op een dolle boel! In deze activiteit daag jij met je team jouw andere collega’s of vrienden uit in een serie van verschillende beproevingen die niet allemaal op steenworp afstand liggen. Alle spellen zijn kort en flitsend en staan gegarandeerd voor ontzettend veel plezier. Met hersenkrakers, nauwkeurigheid en samenwerking ben je op relaxte manier toch met elkaar in actie.

Bamboo Building

Samen bouwen aan de grootste creaties

Samen met je teamgenoten heb je het doel om een zo hoog mogelijke bouwwerk op het strand te bouwen. Het is aan jullie of je voor een origineel ontwerp gaat waarin je je creativiteit de vrij loop laat, of dat je voor een zo groot mogelijke piramide of toren gaat. Het enige wat je hier echter voor krijgt zijn een stapel bamboestokken en elastiekjes. In deze opdracht is ieders inzet en creativiteit hard nodig en kunnen er binnen de kortste keren de prachtigste bouwwerken ontstaan.

XXL Spellen

Speel oude bekende spellen in groot formaat.

Of je nu puzzel opdrachten wil voltooien, oud-Hollands laddergolf wil spelen, of een levensgrote jenga toren wil bouwen in een strijd tegen het andere team. Het kan allemaal met onze XXL spellen. Zo kun je op een relaxte manier aan teambuilding werken of de pauze van je vergadering zonder zweet doorkomen.