Materiaal en voorzieningen

Naast dat we je op ons mooie plekje heel veel goeie vibes kunnen bieden hebben we ook nog eens het beste materiaal en de fijnste voorzieningen ter beschikking. Dit maakt jouw trip naar Castricum hoe dan ook tot een succes!

Ons materiaal

Voor een fijne surfsessie is het gebruik van goed materiaal ontzettend belangrijk. Om deze reden hebben we een groot assortiment aan surfboards en wetsuits van high-end merken als Vision en C-Skins. Daarnaast controleren we ons materiaal na elke sessie, zodat iedereen goed en geschikt materiaal van ons krijgt voor zijn of haar surfles.

Daarnaast blijven we de nieuwste trends volgen zodat we ook in de toekomst goed materiaal kunnen blijven aanbieden.

Veligheid staat bij ons altijd op nummer 1, daarom maken wij enkel gebruik van softboards. Dat zijn surfboards die gemaakt worden voor een beginnende surfer. De naam verklapt al een beetje dat het materiaal waarvan het board gemaakt is zacht is en heel fijn bij deze boards: de finnen zijn ook van een zachter materiaal gemaakt. Daarnaast hebben we naast wetsuits ook boots(wetsuitschoentjes), handschoenen en caps ter beschikking zodat jij ook in het voorjaar, najaar en gedurende de winter bij ons terecht kunt.

Voorzieningen

Onze samenwerking met Sports@Sea en paviljoen Deining brengt super veel moois met zich mee. Zo hebben we naast onze zonnige beach shack op het strand beschikking over een kleedruimte, toiletten en douches. Binnen zijn de douches verwarmd. Zo krijg je de mogelijkheid om na een frisse duik heerlijk warm te douchen en het zoute zeewater af te spoelen. Ben je meer van de Wim Hof, is er ook een buiten douche die gebruik maakt van water uit de bron! Zo is er minimaal tot geen waterverspilling en kun je lekker koud douchen buiten!

Een dagje surfen wordt natuurlijk helemaal perfect als je na afloop lekker kunt neerploffen op een fijn terras. Onze vrienden van paviljoen Deining hebben naast een sfeervol restaurantgedeelte een breed opgezet buitenterras waar je al chillend in een van de vele ligstoelen en banken heerlijk kunt genieten van de lekkerste drankjes en maaltijden.

Onze spot

Castricum aan Zee is wat ons betreft het fijnste strand van Nederland. De gemoedelijke sfeer, de leuke strandpaviljoens en het gezellige publiek sluiten dan ook perfect aan bij de setting die we willen neerzetten. We streven ernaar dat iedereen zich bij ons op zijn gemak en thuis voelt en ons personeel is dan ook altijd in voor een fijn gesprek of het geven van informatie.

Sinds 2021 zijn we daarnaast onderdeel geworden van het paviljoen van Sports@Sea, waarmee Castricum dé hotspot is geworden op het gebied van de surfsport. Er is een mooie blend van surfers en kiters. Dit maakt onze spot een bruizende plek waar je je voor even helemaal een surfer zult voelen.