Een middag vol actie

Zijn jullie op zoek naar een middag vol actie en teambuilding? Dan zijn de originele activiteiten in ons ‘actie programma’ helemaal wat voor jullie. Afhankelijk van de groepsgrootte hebben we een of meerdere passende activiteiten voor jullie uitgekozen. Wil je zelf je activiteitenpakket samenstellen? Leuk! Je kunt hierbij zelfs combineren met activiteiten uit andere pakketen.

  • Expeditie

  • Archery Tag

  • Slacklinen

  • Beachvolleybal

  • Ultimate Frisbee

Expeditie

De ultieme Robinson experience

Ons unieke Expeditie Robinson variant is gaver dan ooit! Inzicht, behendigheid, kracht, snelheid, coördinatie en samenwerking worden in een reeks flitsende spellen volop op de proef gesteld. Ga samen met je teamgenoten deze ultieme battle aan en bekroon je tot de echte ‘Survival Master’ door de andere teams te verslaan.

Archerytag 1

Archery Tag

Boogschieten is nog nooit zo spannend geweest

Bewapend met pijl en boog proberen jij en je teamgenoten in diverse uitdagende spellen jullie tegenstanders te verslaan. Naarmate je steeds nauwkeuriger leert schieten worden de opdrachten moeilijker en bereid je je langzaam voor op de grote finale: ‘Arrow Combat’. In het strijdveld proberen jullie met je pijlen al jullie tegenstanders af te schieten zonder zelf te worden geraakt. Klinkt heftig? Dat valt gelukkig mee, want door pijlen met speciale foam punten zit iedereen na afloop zonder schrammen weer aan de borrel.

Slacklinen

Koorddansen zonder vangnet

Niet tussen bomen, maar gewoon boven het zand! In deze workshop leren we je stapsgewijs om over een dun koord te balanceren. Waar je er in het begin al snel vanaf zult vallen, zul je merken dat je binnen een korte tijd al snel progressie maakt. Door het zachte zand onder de lijn kun je mooi je grenzen verleggen en loop je binnen de kortste keren al enkele meters boven de grond.

Slackline Pieter

Beachvolleybal

Onmisbaar op een sportieve stranddag

Aan een sportieve stranddag kan een lekker potje beachvolleybal natuurlijk niet ontbreken! De zon op je gezicht, je voeten in het zand en duiken naar de moeilijkste ballen. Beachvolleybal is toegankelijk en leidt gegarandeerd tot heel veel spelplezier.

Ultimate Frisbee

Frisbee in teamverband

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Dit is ultimate frisbee in een notendop. Bij ultimate frisbee strijdt je samen met twee teams tegen elkaar. Het lijkt op een combinatie van rugby en frisbee. In het speelveld kun je punten scoren door de frisbee te vangen in het vak van de tegenstander. Kijk goed wie er vrij staat, mik, spring en help je team naar de overwinning. Door de behendigheid, tactiek en sprongkracht kun je het verschil maken en zorgt deze activiteit voor flink wat actie en lol.