Voor wie zich liever niet in het zweet werkt

Voor wie er behoefte heeft rustige en sociale activiteiten hebben wij het Relax & Fun programma samengesteld. In dit originele en gevarieerde aanbod komen er ontzettend veel leuke spelelementen terug. Zo kunnen we flink onze hersenen laten kraken, kan er keihard gelachen worden of maken we met elkaar de mooiste creaties.

  • Code Crackers

  • Party Roulette

  • GPS duintocht

  • Zandsculpturen

  • Bamboo Building

  • Yoga

Code Crackers

Samenwerken onder hoge druk

In dit spannende spel probeer jullie in een reeks uitdagende rondes de code van onze kluis te kraken. Elk onderdeel geeft je meer informatie voor het behalen van je einddoel maar makkelijk zal dit zeker niet gaan. De vele hersenkrakers en de alsmaar doortikkende tijd zullen ervoor zorgen dat ieders kwaliteiten ten volle benut dienen te worden om jou tegenstanders te slim af te zijn.

De combinatie tussen samenwerking, ruimtelijk inzicht, creativiteit en out of the box denken maken dit een activiteit die jullie nog lang zal bijblijven.

Party Roulette

Gegarandeerd een groot feest

Bereid je voor op één grote dolle boel! In deze activiteit daag jij al jouw collega’s of vrienden uit in een serie van tientallende verrassende mini-games. Alle spellen zijn kort en flitsend en staan gegarandeerd voor ontzettend veel plezier. Bij elke winst klim jij weer een plekje verder omhoog op de ranglijst, maar bij verlies ga je ook net zo hard weer naar beneden..

Door de grote variatie aan spellen komen ieders kwaliteiten aan bod, waardoor alle spelers tot het einde zullen blijven meestrijden om de prijzen.

GPS duintocht

Een avontuurlijke tocht door Nederlands mooiste natuur

De Castricumse Duinen zijn fantastisch mooi en daar nemen we jullie dan ook maar al te graag mee naar toe! In kleine groepjes sturen we jullie met coördinaten, verrekijker en een GPS-systeem op pad door de mooiste natuur. Onderweg krijgen jullie diverse opdrachten en dienen jullie de coördinaten te bepalen van enkele bijzondere plekken.

Deze activiteit is perfect om even lekker te ontkoppelen, bij te praten en samen te genieten van de mooie natuur. Door te werken met het GPS-systeem leren jullie bovendien leuke nieuwe skills en zal er daarnaast goed samengewerkt dienen te worden om de opdrachten te voltooien.

Zandsculpturen

Beeldhouwen is nog nooit zo leuk geweest

In deze bijzondere workshop staan creativiteit, samenwerking en ontspanning centraal. Door middel van het vullen van een grote mal met heel veel water en zand maken we samen een massieve kubus Met diverse tools graven, snijden en schaven we ons vervolgens een weg naar een prachtige zandcreatie!

Bij het zandsculpturen werken we lekker met onze handen en staat creativiteit centraal. Omdat alles lekker rustig verloopt kunnen we even bijpraten met elkaar en zullen er bovendien ontzettend veel grappige situaties ontstaan.

Bamboo Building

Samen bouwen aan de grootste creaties

Samen met je teamgenoten heb je het doel om een zo hoog mogelijke toren op het strand te bouwen. Het enige wat je hier echter voor krijgt zijn een stapel bamboestokken en elastiekjes. In deze opdracht is ieders inzet en creativiteit hard nodig en kunnen er binnen de kortste keren de prachtigste bouwwerken ontstaan.

Yoga

Helemaal tot rust komen in de natuur

Onder onze mooie stertent verzorgen we een heerlijke yogales waarin we jullie even helemaal laten ontspannen. Met het geluid van de zee en de wind door je haren is je hoofd al snel lekker leeg en kan je je helemaal laten opnemen door de natuur. In deze les beoefenen we een combinatie tussen hatha en yin yoga, waarbij we een fijne reeks rustige houdingen aanbieden die voor iedereen toegankelijk zijn. Zo zorgen we ervoor dat je na afloop weer helemaal opgeladen en positief je dag kunt vervolgen.