De mooiste events

Zee, strand, duinen en lekker actief zijn. Er bestaat eigenlijk geen betere combinatie voor een dagje uit met je collega’s of vrienden. Of je nou op zoek bent naar een dag die in het teken staat van teambuilding, ontspanning, gezelligheid of actie, jouw evenement wordt bij ons gegarandeerd een succes.

Een fantastische dag op maat

Een uitje of evenement organiseren, daar komt vaak best een hoop bij kijken. Zo wil je iets origineels, moeten de activiteiten passen bij de wensen van je team en moet het bovendien ook toegankelijk zijn. Gelukkig weten wij daar wel raad mee.

Met onze uitgebreide hoeveelheid te gekke activiteiten hebben we verschillende pakketen samengesteld die mooi aansluiten op het thema van jouw stranddag. Zo heeft je team in de pauze van je vergadering waarschijnlijk andere behoeftes dan wanneer je voor je hele bedrijf of school een actieve stranddag wilt verzorgen. Voor groepen tot 150 personen kies je eenvoudig een pakket waarbij je gelijk kan zien wat voor moois jullie te wachten staat. Ook is het natuurlijk mogelijk om je eigen pakket naar wens samen te stellen.

Pakketten en arrangementen

We hebben in totaal 3 toffe themapakketen samengesteld: het ‘active’ programma’, het ‘relax & fun’ programma en het ‘water’ programma. Afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt hebben we binnen een pakket een of meerdere passende activiteiten voor je uitgekozen waarvan wij weten dat ze ongetwijfeld een succes zullen worden.

Heb je al een goed beeld van wat jou team leuk vind dan is het natuurlijk ook tof om zelf een activiteit te kiezen of een pakket samen te stellen. Uiteraard kunnen we je hier geheel vrijblijvend in bijstaan om tot een zo passend mogelijk programma te komen.

Om het feest compleet te maken

Een actieve dag op het strand is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijk arrangement bij een fijn strandpaviljoen. Wij hebben het genoegen om samen te mogen werken met Strand Deining, die voor alle gelegenheden een top menu kan samenstellen. Van borrels tot à la carte en van vergaderingen tot geheel verzorgde feesten, Deining maakt van elk event een groot succes.

Nadat je je activiteiten bij ons hebt samengesteld brengen we je in contact met Deining waarna je zelf eenvoudig online jouw arrangement aan eten en drinken kunt samenstellen. Wij stemmen dit vervolgens weer af op ons programma zodat jullie nergens meer omkijken naar hebben. Zo ga je helemaal ontspannen en vol vertrouwen een topdag tegemoet.

  • Verrassende activiteiten

  • Perfect op maat

  • Scherpe prijzen

  • Uitstekend materiaal

  • Mooiste locatie

  • Fijnste strandpaviljoen