Een middag vol actie

Zijn jullie op zoek naar een middag vol actie en teambuilding? Dan zijn de originele activiteiten in ons ‘active programma’ helemaal wat voor jullie. Afhankelijk van de groepsgrootte hebben we een of meerdere passende activiteiten voor jullie uitgekozen. Wil je zelf je activiteitenpakket samenstellen? Leuk! Je kunt hierbij zelfs combineren met activiteiten uit andere pakketen.

  • Archery Tag

  • Expeditie Castricum

  • Beachvolleybal

  • Slacklinen

  • Brandingraften

  • SUP XL

Archery Tag

Boogschieten is nog nooit zo spannend geweest

Bewapend met pijl en boog proberen jij en je teamgenoten in diverse uitdagende spellen jullie tegenstanders te verslaan. Naarmate je steeds nauwkeuriger leert schieten worden de opdrachten moeilijker en bereid je je langzaam voor op de grote finale: ‘Arrow Combat’. In het strijdveld proberen jullie met je pijlen al jullie tegenstanders af te schieten zonder zelf te worden geraakt. Klinkt heftig? Dat valt gelukkig mee, want door pijlen met speciale zachte foampunten zit iedereen na afloop zonder schrammen weer de borrel.

Expeditie Castricum

De ultieme Robinson experience

Ons unieke Expeditie Robinson variant is gaver dan ooit! Inzicht, behendigheid, kracht, snelheid, coördinatie en samenwerking worden in een reeks flitsende spellen volop op de proef gesteld. Ga samen met jou teamgenoten deze ultieme battle aan en bekroon je tot de echte ‘Survival Master’ door al jullie tegenstanders te verslaan.

Beachvolleybal

Onmisbaar op een sportieve stranddag

Aan een sportieve stranddag kan een lekker potje beachvolleybal natuurlijk niet ontbreken! De zon op je gezicht, je voeten in het zand en duiken naar de moeilijkste ballen. Beachvolleybal is super toegankelijk en staat gegarandeerd voor heel veel spelplezier.

Slacklinen

Koorddansen zonder vangnet

Niet tussen bomen, maar gewoon boven het zand! In deze workshop leren we je stapsgewijs om over een dun koord te balanceren. Waar je er in het begin al snel vanaf zult vallen, zul je merken dat je binnen een korte tijd al snel progressie maakt. Door het zachte zand onder de lijn kun je mooi je grenzen verleggen en loop je binnen de kortste keren al enkele meters boven de grond.

Brandingraften

Ga de strijd aan met de zee

Actie, bikkelen, samenwerken en vooral heel hard lachen. Dit is branding raften in een notendop. In een grote raft trotseer je samen met je team de golven door er dwars doorheen te peddelen! De combinatie van gave oefeningen en spellen maken dit een ontzettend spannende activiteit.

SUP XL

Bereid je voor op een grootse teamprestatie

De SUP XL is een unieke activiteit waarbij we met wel 8 personen op een enorme SUP proberen te varen. Al peddelend gaan we proberen om genoeg snelheid te maken om met de golven mee te surfen, al is het vaak al een behoorlijke opgave om iedereen op de SUP te houden. Deze activiteit wordt gegarandeerd een feest en zal je niet snel meer vergeten.